Fotografering - Scanlight, GoCo Health Innovation City. Hager, Elfack 2023.

Fotografering - ScanlightGoCo Health Innovation City och HagerElfack 2023.

I fredags fotograferade jag glastak med Scanlight vid GoCo Health Innovation City. Efter jobbet åkte vi till Vega Bryggeri som har en riktigt trevlig uteservering på Ringön. Det är ju fint att ett bryggeri heter Vega ; )
Apropå Vega… I början på 90-talet hette mitt företag Vega Entertainment när jag jobbade med musik. Och därefter ändrades företagsnamnet till Vegafoto. Anledningen att mitt företag fick det namnet var att vi bor på Vegagatan så nu får vi aldrig flytta härifrån : )

Idag har jag färdigställt bildvalen till Scanlight från fredagens fotografering. Ville att himlen skulle få lite mer karaktär så här ser ni den delen i redigeringen. Brukar inte göra detta jobbet innan bildval har gjorts men tycker det är viktigt för dessa bilderna.

Nu på tisdag fotograferar jag med Svenska Mässan på mässan Elfack 2023. Onsdag fotograferar jag med Hager på mässan Elfack 2023. Lördag fotograferar jag lifestyle med en modell till hennes agentur-portfolio. Glädjande nyhet var att jag blev tillfrågad idag att fotografera nya smycken med Lily And Rose inom kort.

Det är lite vad som hänt och kommer hända inom kort. Vill passa på att tacka er som läser bloggen och ni får mer än gärna följa Vegafoto på sociala medierna (se nedan). Ha en fortsatt fin dag!

//Vega