Vilken fin helg det blev!

Fredag heldag stillbildsfotograferade och filmade vi med Concept träningsredskap och varumärket Cybex styrkemaskiner, konditionsmaskiner och miljön på STC Kållered. Detta material ska till ett showcase för Life Fitness/Cybex i USA. Ser fram emot att börja färdigställa detta material nästa vecka med start på måndag efter fotograferingen med 2Secure.

Efter jobbet i fredags åkte vi med campervanen till kustlandskapet och hade en trevlig kväll. Vi grillade högrevsburgare och det var skönt att vistas ute vid havet efter en heldag med jobb inomhus.

iPhone-video från fredagen.

Vi rundade av kvällen med filmen Dag för dag som är en livsbejakande dramakomedi med mycket humor och en del allvar. Vänskap utvecklas, kärlek uppstår och livsavgörande beslut fattas, en historia om att det aldrig är för sent att tänka om i livet.

Dag för dag // Cmore.

Lördag morgon vaknade vi till ett härligt solsken. Känns onekligen välkommet efter en tid med gråväder och regn. Det var friska vindar och vi hade lä bakom campervanen under frukosten.

iPhone-videoklipp från frukosten vid campervanen.

Söndagen hade vi fortsatt härligt väder så Helena och jag tog en cykelrunda på 90 minuter ner mot Billdal. Vi har beställt cykeldator som skall installeras nästa vecka. Ska bli skoj att börja cykla och effektivisera cykelträningen med våra pulszoner. Vi beställde Garmin Edge 530 med pulsband på XXL.

Efter cyklingen rullade jag lite på nyinköpta foamrollern från Casall. Sköt att ge massage och återhämtning till säte, höftböjare, baksida/framsida lår och vaderna. Tycker även det är skönt att rulla på övre bröstryggen efter cyklingen.

Rundade av denna söndag med Blåvitt-Helsingborg och hemgjord pizza till middag. Det blev en fin helg!