Balans i livet som fotograf

Balans i livet som fotograf

Att ha för många uppdrag eller för få uppdrag är den ständiga frågan/utmaningen att hantera som egen småföretagare. Det kan vara få uppdrag under en vecka som sliter extremt mycket och betydligt fler uppdrag som sliter mindre. Så är det för min del. Allt handlar om hur man sköter sin sömn, kost, träning, sociala livet, förberedelser och att man är i synk med uppdraget och sin arbetsvecka. Annars sliter det oerhört mycket på mig. Kanske låter som en baggis eller något ni aldrig känt men för min del blir det viktigare och viktigare. Jobb och privatliv går verkligen hand i hand.

Att man får sina regelbundna pauser och tillfällen under dagen där man kan ladda på sina depåer. För min del handlar det om att få en struktur på sin dag och fylla den med det som ger energi. Idag är det fredag och jag börjar dagen med frukost på lokala cafeet La Delcia. Här gillar jag även att blogga på fredagar. För visst är fredag en underbar dag?

Mitt enkla spontana tips är att ta dig tiden att hitta stunder under dagen som ger dig positiv energi och vind i seglet. Det är du värd och det gynnar både ditt jobb och hur du fungerar i ditt privatliv.

Lunchpromenaden igår med Kayla i Slottsskogen. Ett välkommet break på arbetsdagen.

//Vega