2021 - Summerar fotoåret.

2021 - Summerar fotoåret.

Nu har vi kommit in en bit i december och det börjar bli dags att summera fotoåret 2021.
Hela min yrkeskår har haft en oviss tid då pandemin påverkat och förändrat både oss fotografer och våra kunder/uppdragsgivare. Jag kan bara tala utifrån mig själv då jag varit extremt tacksam inför de jobben som kommit in under 2021. Detta året blev över förväntan både rörande nya kunder och vilka typ av jobb Vegafoto haft med befintliga kunder. Känner att det är extra kul att det blir mer och mer rörligt för varje år även om det fortfarande huvudsakligen är stillbild. Men att ha ett par grenar i sitt träd är både kul och kan generera mer varierat arbete och ökad försäljning. Tänker närmast på stillbild, video och timelapse.

2021 visar att Vegafoto oftast har mer stora produktioner än många mindre produktioner. Sedan märker jag en trend att alltfler kunder vill betala för en fotoassistent och det har verkligen höjt kvaliteten på våra produktioner och gynnat slutresultatet. Det blir ett fördelaktigt resultat för både kund/uppdragsgivare och Vegafoto.

Se skärmdumpar nedan på RAW-katalogen där ni ser hur fotoåret 2021 sett ut.

Vill passa på och tacka årets kunder för ett fint samarbete:

- R-FIX OÜ
- Johnér Bildbyrå AB
- Bohus BioTech AB
- Aktiv Ränte Rådgivning
- PE Teknik & Arkitektur AB
- Pilates Complete AB
- Megalodon Creations AB
- iDr-Kliniken AB
- Tell Me More Interiors AB
- 2Secure Sverige AB
- Hager Elektro AB
- Hager Vertriebsgesellschaft mbH & Co. KG Customer Marketing Europe
- Bauhaus & Co KB
- Fagerhults Belysning AB
- Frid Horsnell Design AB
- Virtual Manufacturing AB

Nu är det 9 december och just nu är kalendern tom de kommande två veckorna. Söker ni fotograf så hör gärna av er då det finns gott om datum kommande två veckor för att boka in fotografering eller att filma. Vill passa på och tacka er för att ni besöker bloggen.

Nu ska längdskidorna vallas och ta fram kläder inför kvällens längdskidåkning på Skidome. Ha en fortsatt bra dag!

//Vega